Lumens Coaching & mediation

coaching werkgerelateerde problemen, bemiddeling conflicten werk/privé, mediation Leiderdorp, coaching Leiderdorp, familiemediation, RET, Rationeel Emotieve Therapie


EVEN VOORSTELLEN

Even voorstellen

Al sinds 2003 timmert Marlies Lumens aan de weg met haar praktijk Lumens coaching. Daarvoor werkte zij jarenlang als maatschappelijk werker en coach in de revalidatie- en gezondheidszorg. Mensen helpen bij het verwerken van verlies van dierbaren of bij het accepteren van een ziekte of handicap, maar ook mensen helpen beter te functioneren in hun werk en ondersteuning bieden bij knelpunten in onderlinge arbeidsverhoudingen. Dat is wat Marlies Lumens doet. Haar passie is mensen een beter gevoel te geven over zichzelf.

Zij werkt dan ook voortdurend aan het vergroten van haar deskundigheid en ervaring. Zo werd zij in 2010 mediator. Daardoor is zij nog beter in staat te bemiddelen bij conflicten op het werk of in de privésfeer. Marlies Lumens beschikt over een grote deskundigheid en ervaring met cliënten bij emotionele, sociale en werkgerelateerde vraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Uitgaan van de eigen kracht van mensen, is haar uitgangspunt. Zowel bij coaching als bij mediation maakt zij gebruik van meerdere methodieken, waaronder de Rationeel Emotieve Therapie (RET). Met behulp van deze methodiek krijgen mensen grip en invloed op hun gevoelens en gedachten en daarmee op hun handelen.

Op dit moment combineert zij haar eigen praktijk als coach, RET-therapeut en mediator met haar werk als bedrijfsmaatschappelijk werker. Marlies Lumens is geregistreerd bij de NVMW (Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers) en lid van de beroepsvereniging voor maatschappelijk werk BAMw (Beroepsregister van Agogisch en Maatschappelijk werkers). Als RET-therapeut is zij gecertificeerd door het Albert Ellis Institute (New York).

In haar eigen leven werd ze afgelopen jaren geconfronteerd met ingrijpende gebeurtenissen van rouw en verlies. Dit heeft haar gesterkt  en richting gegeven aan haar ontwikkeling. Ze volgde een opleiding Geestelijke begeleiding aan het Titus Brandsma Instituut de Nijmegen. Waardoor ze zich nu ook toelegt op uw levensvragen.