Lumens Coaching & mediation

coaching werkgerelateerde problemen, bemiddeling conflicten werk/privé, mediation Leiderdorp, coaching Leiderdorp, familiemediation, RET, Rationeel Emotieve Therapie


COACHING

Coaching

Als werkgever of manager wilt u het beste uit uw mensen halen. Gemotiveerde en goed presterende medewerkers zijn van belang voor het resultaat en de reputatie van uw bedrijf. Coaching is een effectief middel om de beroepsactiviteiten van uw medewerkers te verbeteren. Het stimuleert uw werknemers zichzelf te ontwikkelen of nieuwe wegen in te slaan.

Ook een crisis op het werk of in de privésfeer kan aanleiding zijn voor coaching. Beleeft een werknemer een persoonlijke crisis, dan kan dit zijn prestaties verminderen, gevoelens van machteloosheid opwekken en zelfs psychische of lichamelijke klachten veroorzaken. Vaak met ziekteverzuim tot gevolg. Collectieve veranderprocessen zoals reorganisaties, bezuinigingen en fusies kunnen eveneens om coaching van medewerkers vragen.

Lumens coaching & mediation biedt uw medewerkers persoonlijke begeleiding bij sociale, emotionele en werkgerelateerde problemen en bij persoonlijke ontwikkeling.

Coaching biedt uitkomst

  • bij veelvuldig ziekteverzuim
  • als een medewerker door stress (werk of privé) vastloopt in zijn werk
  • als een medewerker onvoldoende uit de verf komt
  • bij re-integratie
  • bij het bevorderen van de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker